Havenmeester Doesburg

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Doesburg - Doesburg
Archief

€ 525.000,- tot € 560.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
102 - 176m2
Kaveloppervlak
155 - 188m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Nog één opgeleverde gezinswoning te koop!

De Havenmeester is stoer, eigentijds en bijzonder. Prachtig gelegen aan de Oude IJssel, met het historische centrum van Doesburg vlakbij. Wat een meesterlijke plek om te wonen!

De Havenmeester is een kleinschalig plan met slechts zeven gezinswoningen en zes patiowoningen tussen de Koppelweg en de Oude IJssel. De locatie en de industriële architectuur springen direct in het oog; hier wordt wonen eindeloos genieten.

GEZINSWONINGEN
De zeven gezinswoningen zijn gelegen aan de Koppelweg en hebben een woonoppervlak van maar liefst 176 m². Veel glas en fraai metselwerk geven de woningen een industriële look. Bepaal zelf hoe je de drie verdiepingen indeelt en gebruikt. Een werkkamer of tuinkamer met leefkeuken op de begane grond of een (slaap)kamer op de eerste verdieping? Jij bepaalt.

PATIOWONINGEN (uitverkocht)
De zes patiowoningen hebben een woonoppervlak van 102 m² en kijken uit over de Oude IJssel. Alle ruimtes bevinden zich op dezelfde woonlaag, waarbij de zeven meter brede woonkamer dankzij de grote glaspartijen en daklichten volop in het daglicht baadt. Vanuit je living loop je zo het terras aan het water op. Een geweldige plek om eindeloos te genieten van rust, ruimte en een prachtig uitzicht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Havenmeester Doesburg
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 13 beschikbaar
Prijs
€ 525.000,- tot € 560.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Eengezinswoning, Hoekwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Zuidwesten
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doesburg.

Aanmelden