De Havenmeester

Doesburg - Doesburg
Actueel aanbod

€ 525.000,- tot € 560.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
102 - 176m2
Kaveloppervlak
155 - 188m2
Inhoud
390 - 656m3

Over dit project

Wil jij de ruimte van de gezinswoningen van binnen ervaren? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke bezichtiging, wij laten je graag één van de nog beschikbare woningen (in aanbouw) zien en vertellen je er alles over.

De bouw is gestart! Koop nu en ontvang de sleutel van je nieuwe woning in september van dit jaar. Heb jij als eens gedacht aan de aankoop van een nieuwbouwwoning? Een nieuwbouwwoning kent veel voordelen ten opzichte van een bestaand huis. Binnen de Havenmeester zijn er nog enkele eengezinswoningen beschikbaar!

Denk bijvoorbeeld aan:
- Nieuwbouw koop je vrij op naam (v.o.n.): je betaalt geen overdrachtsbelasting en ook de notaris- en kadasterkosten voor de overdracht zijn inbegrepen in de koopprijs.

- Een nieuwbouwhuis voldoet aan de laatste bouwvoorschriften. Hierdoor is je huis super goed geïsoleerd, aardgasvrij en voorzien van diverse andere duurzame maatregelen. Kortom je bent helemaal voorbereid op de toekomst!

- Bij een nieuwbouwwoning heb je in de eerste jaren nauwelijks onderhoudskosten, daarnaast geeft de aannemer ook nog garantie op het huis!

- Een nieuwbouwwoning is helemaal naar eigen smaak af te werken.

Dit zijn zo maar enkele voordelen. Wil je meer weten over de gezinswoningen in het project “De Havenmeester in Doesburg” maak dan vrijblijvend een afspraak, er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

De Havenmeester is stoer, eigentijds en bijzonder. Prachtig gelegen aan de Oude IJssel, met het historische centrum van Doesburg vlakbij. Wat een meesterlijke plek om te wonen!

EEN AMBITIEUS PLAN OP EEN FRAAIE LOCATIE
In nieuwbouwplan de Havenmeester van ontwikkelaar Van Wijnen komen lef, visie en ambitie samen in een plan dat inspireert en intrigeert.

De Havenmeester is het kleinste nieuwbouwproject op de locatie ‘Koppelweg’ in Doesburg. Een voormalig bedrijventerrein, dat stapsgewijs wordt herontwikkeld naar woningbouw. Het perceel aan de Oude IJssel biedt ruimte aan zeven royale drielaagse familiehuizen en zes gelijkvloerse patiowoningen, ideaal voor senioren.

De woningen zijn ontworpen door COURAGE architecten

WELKOM IN HANZESTAD DOESBURG
Ontdek, beleef en geniet

Doesburg, prachtige Hanzestad aan de IJssel. De oude vestingstad met zijn goed bewaarde historie en fraaie natuur vraagt erom ontdekt te worden.

Als je door het oude centrum van Doesburg wandelt, word je meteen gegrepen door de rijkversierde gevels, monumentale panden en middeleeuwse straatjes. De mix met moderne architectuur, knusse boetiekjes, kleine speciaalzaken, fijne restaurants en gezellige terrassen zorgt voor een aangenaam verblijf. Zeker als je ook gaat struinen door de natuur die nooit ver weg is. Wie Doesburg bezoekt komt graag nog eens terug om te ontdekken, te beleven en te genieten.

Nieuw Wonen Achterhoek; Dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek!
Powered by: ten Hag makelaars & Thoma Post makelaars

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Havenmeester
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
13
Prijs
€ 525.000,- tot € 560.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doesburg.

Aanmelden